Challenging the direction

of tradition

Who we are
What we do

Emerged is een strategisch internet bureau dat bedrijven helpt met hun aanwezigheid in de hedendaagse hybride on- en offline wereld. We ontwerpen en ontwikkelen responsive websites, (e-commerce) platformen en business strategieën met een sterke focus op user-experience en design.


 

Zoekt u een dynamische, doeltreffende partij die u kan begeleiden en ondersteunen naar een succesvolle (online) realisatie van uw strategie en visie? Bekijk ons portfolio of neem direct contact met ons op.


Fields of expertise

Consultancy


We bestuderen uw zakelijke eco-systeem, we analyseren de markt, trends en concurrenten en bundelen al de vergaarde data in een overzichtelijk visie & strategie document.

Web development


Webdesign en realisatie met een nadruk op interactie en gebruiksvriendelijkheid – voor desktop én mobiel. Samen met u zorgen wij voor een unieke uitstraling die perfect aansluit op uw missie en visie.

Online marketing


Hoe optimaliseer ik de conversie van mijn bezoekers en hoe verhoog ik het rendement van mijn marketing uitgaven? Van social media tot succesvolle advertising campagnes, we helpen u graag verder.

Support


We adviseren, ondersteunen en nemen de lead. Van customer care tot business development, Emerged is jong, dynamisch, oplossingsgericht en doeltreffend.

0
MEMBERS OF THE TEAM
0
CUPS OF COFFEE
0
JUSTEAT ORDERS
0
FREE CONSULTS

Team

Uw eigen team van experts op het gebied van Web Development, Strategie en Innovatie.

 • Tim
  TimStrategy
  • Alex
   AlexClients
   • Yuri
    YuriMarketing
    • Sebastiaan
     SebastiaanTechnology
     • Hans Blink
      Hans BlinkAdvisory Board

      Clients

      Een greep uit ons klantenbestand.